28560737

Har du brug for fysioterapi?

Book din tid online

Book en tid online her

Første behandling (45 min): 450 kr

Normal behandling (30 min):  275 kr.

Udebehandlinger 0-5 km afstand: 100 kr.

Udebehandlinger 5-10 km afstand: 150 kr.

Udebehandlinger over 10 km afstand: Pris efter aftale

Aften- og weekendtillæg: 150 kr. benyttes kun efter aftale

Træningselastik 1 meter : 40 kr.

Tapening(Kinesio/Sportstape: 40 kr.

Vi indberetter elektronisk til Sygeforsikringen ”danmark”. Som medlem af Sygeforsikringen ”danmark”s Gruppe 1, 2 eller 5, er det muligt, at opnå tilskud til de behandlinger, der er en del af overenskomsten mellem regionerne og Danske Fysioterapeuter. Dette gælder også behandlinger uden henvisninger fra egen læge. Læs mere om ”danmark”s takster til fysioterapi her.

Vi regulerer priserne ift Danske Fysioterapeuters overenskomst §§ 29A, 29C, 30 og rammeaftale, som er gældende fra den 1. april 2016.

Dette vil sige at grundhonoraret næsten er det samme uanset om du vælger os eller en hvilken som helst anden klinik for fysioterapi, som regulerer efter priserne i overenskomsten.

Vi arbejder uden ydernummer, hvilket vil sige at den offentlige sygesikring ikke giver tilskud. Dette betyder dog at vi kan sikre en hurtig start på behandlingen, uden at du behøver at besøge egen læge forud for første konsultation.

Fysioterapi uden offentlig tilskud

Det er vigtigt at påpege, at FysNu.dk tilbyder fysioterapi uden ydernummer og ikke har en overenskomst med den offentlige sygesikring. Dette betyder, at der desværre ikke er mulighed for tilskud fra den offentlige sygesikring for vores fysioterapibehandlinger.

Vi har valgt at tilbyde fysioterapi uden ydernummer, fordi det giver os større frihed til at tilbyde skræddersyede løsninger til vores kunder. Vi ønsker at kunne tilpasse vores behandlinger til den enkeltes individuelle behov og mål, og ved at være en selvstændig fysioterapeutisk virksomhed er vi ikke bundet af de samme begrænsninger som de offentlige fysioterapeutiske institutioner.

Selvom der desværre ikke er tilskud fra den offentlige sygesikring, mener vi stadig, at vores behandlinger er en god investering i din sundhed og trivsel. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og arbejder hårdt for at sikre, at vores behandlinger er tilgængelige og overkommelige for alle vores kunder.

Vi mener også, at vores tilgang til fysioterapi, som er baseret på en holistisk tilgang til sundhed og trivsel, kan have langvarige og positive resultater for vores kunder. Vi ser på vores kunders fysiske og mentale tilstand som en helhed, og vores behandlinger tager højde for alle aspekter af deres livsstil og helbred.

Alt i alt er FysNu.dk en fysioterapeutisk virksomhed, der er dedikeret til at hjælpe vores kunder med at opnå deres bedste fysiske form. Selvom vi ikke har et ydernummer og ikke har en overenskomst med den offentlige sygesikring, mener vi stadig, at vores behandlinger er en god investering i din sundhed og trivsel, og vi ser frem til at hjælpe dig med at nå dine mål.